fbpx

Venteliste

Du er velkommen til at skrive dig op på ventelisten til en af vores projekter.

Du kan også følge os på de sociale medier. Her vil vi løbende opslå ledige lejemål mv.

1 + 5 =

Hvor vil du gerne bo?

Hos FAJUCA lægger vi stor vægt på at skabe fantastiske rammer omkring dig og din hverdag. Vi sætter kvalitet først, så du ikke skal bruge tiden på at bekymre dig.

HVIDHVALPARKEN - ROMALT

Velkommen til Hvidhvalparken i det meget populære Romalt. Her præsenterer vi 22 nyopførte 1-plans rækkehuse i højeste kvalitet. Rækkehusene har en fantastisk beliggenhed i et trygt miljø med rolige og naturskønne omgivelser – og samtidig med meget kort afstand til indkøb, vuggestue, børnehave, skole, idrætshal, aktivitetspark og stadion.

Alle rækkehuse i Hvidhvalparken er opført på større byggegrunde, som giver fantastisk udenomsplads til det enkelte rækkehus. Desuden giver de skønne fællesarealer et rummeligt udenoms miljø med ekstra god plads – også mellem bebyggelserne.

Alle vores rækkehuse er opført i højeste kvalitet og af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. 1-plans rækkehusene i Hvidhvalparken findes i 3 forskellige størrelser og indretninger fordelt på henholdsvis 108, 124 og 128 m2.

DÅDYRPARKEN - STEVNSTRUP

22 nyopførte rækkehuse i nøje udvalgte materialer. Boligerne er beliggende i et nyere boligkvarter i Stevnstrup ved Randers, som byder på bla. Rideskole, indkøb, Børnehuset Gudenådalen, golfbane og ikke mindst Fladbro skov, hvor du kan opleve dådyr, alt sammen lige i nærheden.

Flyt ind i trygge rammer, der er opført af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, for at du kun skal tænke på det der er vigtigst for dig. Boligerne er opført i 3 forskellige størrelser på henholdsvis 106, 109 og 119 kvm, hvor der er mulighed for forskellig indretning.