fbpx

HVIDHVALPARKEN - ROMALT

Velkommen til Hvidhvalparken i det meget populære Romalt. Her præsenterer vi 22 nyopførte 1-plans rækkehuse i højeste kvalitet. Rækkehusene har en fantastisk beliggenhed i et trygt miljø med rolige og naturskønne omgivelser – og samtidig med meget kort afstand til indkøb, vuggestue, børnehave, skole, idrætshal, aktivitetspark og stadion.

Alle rækkehuse i Hvidhvalparken er opført på større byggegrunde, som giver fantastisk udenomsplads til det enkelte rækkehus. Desuden giver de skønne fællesarealer et rummeligt udenoms miljø med ekstra god plads – også mellem bebyggelserne.

Alle vores rækkehuse er opført i højeste kvalitet og af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. 1-plans rækkehusene i Hvidhvalparken findes i 3 forskellige størrelser og indretninger fordelt på henholdsvis 108, 124 og 128 m2.

DÅDYRPARKEN - STEVNSTRUP

22 nyopførte rækkehuse i nøje udvalgte materialer. Boligerne er beliggende i et nyere boligkvarter i Stevnstrup ved Randers, som byder på bla. Rideskole, indkøb, Børnehuset Gudenådalen, golfbane og ikke mindst Fladbro skov, hvor du kan opleve dådyr, alt sammen lige i nærheden.

Flyt ind i trygge rammer, der er opført af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, for at du kun skal tænke på det der er vigtigst for dig. Boligerne er opført i 3 forskellige størrelser på henholdsvis 106, 109 og 119 kvm, hvor der er mulighed for forskellig indretning.